Contact

In Hengelo Gld!

Het Kervel is gelegen in Hengelo Gelderland. S.v.p. niet verwisselen met de stad Hengelo in Overijssel. Gelegen in het coulisselandschap van beekjes, weiden en bossen ademt 'Het Kervel' met zijn prachtige monumentale boom en park, een rustige sfeer. Er zijn volop mogelijkheden te wandelen en te fietsen en de omliggende dorpen en stadjes, zijn zeker een bezoek waard. Als u ons wilt bezoeken, bel ons dan wel van tevoren. 

Klik op de kaart om te zien waar Hengelo ligt in googlemaps.
Klik op de kaart om te zien waar Hengelo ligt in googlemaps.

Met openbaar vervoer

Per trein naar Doetinchem of Vorden, overstappen op een bus naar Hengelo Gld. (lijn 51). Uitstappen aan de hoofdweg bij halte Banninkstraat (tegenover garage Wassink). Achter het bushokje begint de Kervelseweg al. U loopt achter het Tinq tankstation langs en daarna links verder over de Kervelseweg, steeds rechtdoor over de zandweg en bij de T-splitsing ligt het aan de rechterkant. Het is een wandeling van ca. 10-15 minuten. Maar u kunt ons ook bellen en we  halen u graag op vanaf de bushalte.

Met de auto
Vanuit Vorden: Op de hoofdweg vanuit Vorden, komt u langs het Tinq tankstation, dan bij de eerste rotonde rechts en direct weer rechts, achter het Tinq tankstation langs. U bent dan al op de Kervelseweg. Deze gaat over in een zandweg. Aan het einde rechts, ziet u Het Kervel.

Vanuit Doetinchem: Op de hoofdweg doorrijden tot bij de rotonde waar u aan de linkerkant garage Wassink ziet. Hier moet u linksaf over de rotonde en direct rechts, achter het Tinq tankstation langs. U bent dan al op de Kervelseweg. Deze gaat over in een zandweg. Aan het einde rechts, ziet u Het Kervel.

Wilt u een bericht achterlaten via de website? Dan kunt u dit formulier hieronder gebruiken. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.