top of page

Steun de zaak

Praktische hulp op Het Kervel

Wie als vrijwilliger wil komen klussen op Het Kervel voor een dag of voor een bepaalde periode of om een handje te helpen bij de voorbereidingen van een evenement, is heel hartelijk welkom! Er zijn allerlei werkzaamheden te doen: reparatiewerk, tuinwerk, huishoudelijk werk, opruim- en schoonmaakwerk, timmerwerk en metselwerk. U kunt hier naar harte lust klussen. Als u het op deze manier wilt steunen, bent u van harte welkom. Neemt u dan a.u.b. contact met ons op.

 

Zendingsproject India

Dever Kujur werkt in Zuid-India, Udupi, waar hij middels het project Health Ways de gezondheidsboodschap en het Evangelie verbreidt onder arm en rijk, artsen en studenten. Door simpele behandelingen en raad wordt hulp geboden aan zieken en hij geeft Bijbel-studies aan groepen en in kerken waar hij wordt uitgenodigd. Er is een stuk land aangekocht en we hopen dit verder op te bouwen, om opnieuw een bescheiden gezondheidswinkeltje te hebben en mensen te kunnen ontvangen en verder te helpen met hun gezondheid. 

 

Een hulp-leerkracht en vakmensen op praktisch vlak gezocht voor de Advent School

De Advent School zoekt naar een toegewijde hulp in de klas die van de Here Jezus houdt en veel geduld heeft om met kinderen van allerlei leeftijden om te gaan. Iemand die dit als een roeping en uitdaging ziet en verder wil groeien in het geven van onderwijs op theoretisch en/of praktisch vlak. PABO is geen vereiste.

Op praktisch vlak zijn wij op zoek naar geduldige mensen die er plezier in hebben om een paar uurtjes per week of per maand kinderen les te geven in patroon tekenen en naaien, veganistisch koken, timmeren en figuurzagen, tekenen/schilderen, elektra, fietsenmaken, metselen etc. 

 

Steun aan predikanten

Via Het Kervel worden predikanten en lekenwerkers gesteund met tienden en gaven, die werken voor de verbreiding van het Evangelie, maar die niet of onvoldoende middelen ontvangen om rond te kunnen komen. Op deze manier willen wij het zendingswerk van deze werkers mogelijk maken. 

 

Het verbreiden van het Evangelie

U kunt de verbreiding van het Evangelie via literatuur of medisch zendingswerk financieel ondersteunen. Wat is er niet mooier dan het goede nieuws door te geven en hoe is de genade en liefde van God beter uit te drukken dan in het medisch zendingswerk? Het is fantastisch om er een steentje aan bij te mogen dragen.

Address:

Kervelseweg 38,

7255 KW Hengelo (Gld), NLetherlands

 

Tel: +31 (0) 575 463355

tijdschriftdeark@gmail.com

 

Bank Account:

NL27 INGB 0004 7247 92

BIC/SWIFT:  INGBNL2A

K.v.K. Arnhem: 41040185

Get in touch

bottom of page